Trafikverket annonserat en RFI/Marknadssondering avseende en ny säkerhetslösning för varning för tåg vid obevakade plankorsningar.

RFI:n är inte att betrakta som en förhandsannons eller upphandling utan enbart som en undersökning av vad marknaden har att erbjuda.

Trafikverket behöver få information om det finns färdiga lösningar eller lösningar som kan anpassas eller utvecklas för det behov som Trafikverket har.  Trafikverkets  driver och finansierar forskning och utveckling i syfte att bygga ny kunskap och utveckla nya lösningar för ett hållbart och tillgängligt Sverige. Tillsammans med andra aktörer, som industri, näringsliv och akademi, genomför vi forskning och tar fram nya lösningar för att utveckla ett tillgängligt och hållbart transportsystem. Det uppdrag som Trafikverket har avsikt att starta kommer att ingå i ett av Trafikverkets forsknings och innovations portfölj.

Vi bifogar underlaget till RFI:n  ifall ni inte är registrerade i vår upphandlingssystem eu-supply.

Om ni är intresserade av att få information eller delta i den upphandling som vi nu planerar för, så måste ni vara registrerade er i  eu-supply för att få tillgång till den.

Här hittar ni annonsen för vår RFI/Marknadssondering Säkerhetslösning varning för tåg vid obevakade plankorsningar. RFTid 237862 https://eu.eu-supply.com/ctm/supplier/publictenders?B=TRAFIKVERKET

Om ni inte är registrerade som leverantör i eu-supply så kan ni göra det här, det är gratis:

https://eu.eu-supply.com/login.asp?B=TRAFIKVERKET (registrera leverantörsföretag) Då kommer ni åt alla Trafikverkets upphandlingar.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.